advertise

عکاسی چند شاخه دارد؟


تمامی هنرهای موجود گرایش های مختلفی دارد که عکاسی از این امر مستثنی نیست و دارای گرایش مختلفی می باشد و در بین هنر های موجود می توان گفت که بیشترین تنوع را دارد به شکلی اگر نیاز باشد که آن را لیست کنیم می توانیم حداقل آن ها را در ۲۱ گرایش مختلف دسته بندی کنیم. برای اینکه شما بتوانید با این گرایش ها و شاخه های مختلف آشنا شوید در این جا این شاخه ها را معرفی و توضیح مختصری در رابطه با هر کدام ارائه می نماییم. پس با همراه باشید.

شاخه های مختلف عکاسی


نگاه آریایی

۱- عکاسی مدلینگ

یکی از پرسودترین شاخه های عکاسی، گرایش عکاسی مدلینگ می باشد. در جهان مد تنها و موثرترین راه برقراری ارتباط و ارائه نظریات و محصولات مختلف عکاسی است. هدف عکاسان مد روز ایجاد نگاهی خاص به محصولات است.


نگاه آریایی

۲- عکاسی تبلیغاتی

این سبک در واقع دنبال ارائه روشی برای برجسته نشان دادن محصولات است که در واقع تبلیغ می شود. عکاسانی که در این رشته فعالیت می کنند باید ذهنی پر از ایده و خلاقیت داشته باشند و بتوانند برای هر محصولی متناسب با نوع ان صحنه مناسب را چیده و عکاسی را انجام دهند.


نگاه آریایی

۳- عکاسی اشیا

عکاسی اشیاء درباره ثبت اشیایی است که برای ایجاد یک ترکیب خاص، به عمد در کنار یکدیگر قرار داده شده‌اند. برای فهالیت رد این سبک از عکاسی نیاز است که عماس درک بالایی از هنر ترکیب بندی و نورپردازی داشته باشد تا بتوانند عکس های بهتری را به ثبت برساند. برخی از عکاسان این سبک با اضافه کردن بافت ها و ترکیب های غیرمعمول تصاویر بسیار جالبی را ثبت می نمایند.


نگاه آریایی

۴- عکاسی عروسی

این شاخه از عکاسی از محبوبیت زیادی برخوردار است و با هدف ثبت لحظات به یاد ماندنی به زیباترین شکل ممکن انجام می شود. تمامی فیگورها و فضاهای که عکاسی عروسی در ان انجام می شود وابسته به سلیقه و رویکردهای عکاس دارد. در این شاخه عکاسانی موفقیت بیشتری را به دست می آورند که بتوانند سبک های جدید و خلاقیت بیشتری از خود نشان بدهند.


نگاه آریایی

۵- عکاسی هنر های زیبا

در این سبک از عکاسی تصاویری به ثبت می رسد که خود نمایانگر یک اثر هنری می باشد. این نمونه از عکس های از جذابیت خاص و انتزاعی برخوردار هستند. به طور کلی می توان گفت که این عکس ها نمایانگر افکار و احساسات یک عکاس است که در قالب این عکس ها بیان شده است. یک عکاس هنرهای زیبایی باید دیدی فراتر از زیبایی شناسی و ظواهر بدیهی داشته باشد. این گرایش از عکاسی کمترین ارتباط را با تجارت دارد و وابسته به خلاقیت های منحصر به فرد است.


نگاه آریایی

۶- عکاسی طبیعت

بی نظیر را می توانید در مجلات طبیعت کردی از جمله جئوگرافیک مشاهده نمایید. عکاسی طبیعت خود از زیر مجموعه های زیادی تشکیل شده است از جمله: عکاسی منظره، حیات وحش، عکاسی زیر آب، عکاسی دریا و عکاسی ابرها که هر کدام نیاز به امکانات و تجهیزات منحصر به فرد خود را دارند و برای هر کدام آموزش های لازم ضروری است.


نگاه آریایی

۷- عکاسی در سفر

عکاسی در سفر شامل ثبت تصاویری است که در حین سفر به مناطق مختلف از مردم و سبک زندگی، آداب و رسوم آن ها انجام می شود و در انتقال فرهنگ و تحقیق رد ارتباط با مردم ناحیه مختلف تاثیر گذرا است. می توان گفت که این نمونه از عکس ها نیز در رسانه ها کاربرد بیشتری دارند تا رد تجارت بنابراین عکاسان این گرایش باید دید خاص خود را در سفرها داشته باشند.


نگاه آریایی

۸- عکاسی معماری

برخی از عکاسان تصمیم می گیرند که از فرم های مختلف یک بنا و سازه عکس برداری کنند و متناسب با نام این شاخه از عکاسی می باشد. نورپردازی در این سبک از اهمیت زیادی برخوردار است و عکاسان این شاخه باید علاوه بر داشتن دانش بصری بر اصول فنی نیز تسلط داشته باشند.


نگاه آریایی

۹- عکاسی پرتره

این عکاسی درباره ثبت حالت‌های متفاوت از یک شخص با تاکید بر چهره و حالت او است. برخی تصور می کنند برای این سبک عکاسی نیاز به مدل های حرفه ای دارند در صورتی که ابدا اینطور نیست و می توان از افراد عادی برای این نمونه عکس ها استفاده کرد. در حال حاضر عکس های پرتره خانوادگی از محبوبیت زیادی برخوردار هستند. خلاقیت عکاسان این شاخه می تواند باعث ثبت تصاویر بدیعی شود.


نگاه آریایی

۱۰- عکاسی خبری

نمونه بارز یک رشته عکاسی رسانه ای عکاسی خبری است. عکاسی خبری روایتی از رویداد یا حادثه‌ای خاص، در قالب یک عکس است که خود از زیر مجموعه های زیادی تشکیل می شود از جمله: عکاسی مستند، عکاسی خیابانی، عکاسی از افراد مشهور و عکاسی ورزشی است که هر کدام توضیح مرتبط با خود را دارند که از حوصله این مقاله خارج است.


نگاه آریایی

۱۱- عکاسی جنگ

این نوع عکاسی درباره به تصویر کشیده شدن شرایط جنگ به شکلی واقع‌گرایانه و از دید مردم درگیر در آن یا مواردی خاص و تاثیرگذار است. این سبک از عکاسی خطرات مخصوص به خود را دارد و عکاسان به صورت معمول در تیر رس گروه های مبارز قرار می گیرند و مکانی که عکاسی انجام می شود فوق العاده پر خطر می باشد.


نگاه آریایی

۱۲- عکاسی ساده و بی آلایش

این سبک از عکاسی ساده و بی آلایش بوده و از لحظات معمولی و روزانه انجام می شود که می تواند حس خوبی را به بینندگان این تصاویر القا کند.


این سبک ها همچنان ادامه دارند و انواع مختلفی از جمله عکاسی از اتش، عکاسی پزشک قانونی، عکاسی مخفی، عکاسی ماکرو، عکاسی هوایی، عکاسی از غذا، عکاسی نجوم، عکاسی از بچه ها، عکاسی سیاه و سفید، عکاسی دیجیتال و ... را دارد که اگر برای هر کدام بخواهیم توضیح دهیم از توان این مقاله خارج است و فقط به اشاره ای رد مورد این گرایش ها اشاره می کنیم.

در انتها


در این مقاله سعی داریم تمامی گرایش های این سبک هنری را ارائه دهیم تا شما بتوانید بر اساس سلیقه و توانایی های خود سبک مورد نظر خود را بیابید و رد آن مشغول به کار و یادگیری شوید. در این بین در مورد هر کدام از گرایش مهم توضیخات مختصری ارائه شد ولی اگر در مورد شاخه های دیگر شوالی داشته باشید می توانید با برقراری ارتباط با کارشناسان هلدنیگ نگاه آریایی از طریق پر کردن فرم مشاوره رایگان به پاسخ سوالات خود دست پیدا کنید.